HANDELSBETINGELSER HOS NATTELYS

Generelle oplysninger

Nattelys

Ringtoften 123, 3. th

2740 Ballerup

CVR nr.: 37240001

E-mail: kontakt@nattelys.dk

BETALING

Nattelys modtager betaling med . Betalingen vil f√łrst blive trukket p√• din konto, n√•r varen afsendes. Alle bel√łb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

LEVERING

Nattelys tilstr√¶ber at afsende ordre indg√•et inden kl. 10 samme dag, ordre herefter sendes n√¶stf√łlgende hverdag. Ved valg af gratis levering, bliver produktet leveret med DAO.

Reklamationsret

Der gives 2 √•rs reklamationsret i henhold til k√łbeloven. Vores reklamationsret g√¶lder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan f√• varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afh√¶ngig af den konkrete situation. Reklamationen g√¶lder ikke fejl eller skader beg√•et ved forkert h√•ndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Nattelys vil d√¶kke returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Nattelys

Ringtoften 123, 3. th

2740 Ballerup

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, s√• det aftalte bel√łb kan overf√łres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er f√łlsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Returret

Der gives 14 dages fuld returret p√• varer k√łbt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

РFår den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

РFår det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Den f√łrste vare i fysisk besiddelse, n√•r det drejer sig om regelm√¶ssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter k√łbet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail p√• kontakt@nattelys.dk. I meddelelsen skal du g√łre tydeligt opm√¶rksom p√•, at du √łnsker at benytte din fortrydelsesret. √ėnsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Nattelys

Ringtoften 123, 3. th

2740 Ballerup

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

F√łlgende varetyper indg√•r ikke i fortrydelsesretten:

РVarer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

РForseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

– Varer, der grundet sin art bliver ul√łseligt blandet sammen med andre ved levering.

– Varer, hvor plomberingen er brudt.

– Udf√łrte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er p√•begyndt med forbrugerens forudg√•ende udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten oph√łrer, n√•r tjenesteydelsen er fuldt udf√łrt.

– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres p√• et fysisk medium, hvis udf√łrelsen er p√•begyndt med forbrugerens forudg√•ende udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

РAviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.

РAftaler indgået på offentlig auktion.

РVarer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden un√łdig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. N√•r du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedl√¶gge en kopi af ordrebekr√¶ftelsen i pakken. Ekspeditionen g√•r hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedl√¶gger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du h√¶fter kun for eventuel forringelse af varens v√¶rdi, som skyldes anden h√•ndtering, end hvad der er n√łdvendigt for at fastsl√• varens art, egenskaber og den m√•de, hvorp√• den fungerer. Du kan med andre ord pr√łve varen, som hvis du pr√łvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er pr√łvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af k√łbet kun f√•r en del eller intet af k√łbsbel√łbet retur, afh√¶ngig af varens handelsm√¶ssige v√¶rdi p√• modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele k√łbsbel√łbet retur m√• du alts√• afpr√łve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit k√łb, f√•r du naturligvis det bel√łb, du har indbetalt til os retur.

I tilf√¶lde af en v√¶rdiforringelse, som du h√¶fter for, fratr√¶kkes denne k√łbsbel√łbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som f√łlge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden un√łdig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at g√łre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemf√łres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde bel√łbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klagel√łsning, N√¶vnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klagel√łsning via Klageportalen for N√¶vnenes Hus.

Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@nattelys.dk

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS NATTELYS

Introduktion

N√•r du bes√łger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere v√¶rdi hos de annoncer, der vises p√• siden. Hvis du ikke √łnsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, b√łr du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenst√•ende afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres form√•l og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes p√• din computer, mobil el. tilsvarende med form√•let at genkende den, huske indstillinger, udf√łre statistik og m√•lrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du g√łre ved at f√łlge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du f√łlger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, s√• vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optr√¶de hyppigere. Du kan samtidig ogs√• risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan f√• adgang til.

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henf√łres til dig. N√•r du benytter vores website, s√• indsamler og behandler vi en r√¶kke af s√•danne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner p√• hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/unders√łgelse, registrere dig som ny bruger/abonnent eller ved √łvrig brug af services eller k√łb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk f√łlgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker p√•. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved k√łb p√• siden.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger h√¶ndeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i √łvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine k√łb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, n√•r de ikke l√¶ngere er n√łdvendige eller relevante. Perioden afh√¶nger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvorn√•r informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker p√•, geografisk placering, k√łn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og s√•fremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til m√•lrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at f√• oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid g√łre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan ogs√• tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@nattelys.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ogs√• mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

√ėnsker du ikke l√¶ngere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begr√¶nse behandlingen af dine personoplysninger, kan du ogs√• sende os en anmodning herom til ovenn√¶vnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Nattelys

Ringtoften 123, 3. th

2740 Ballerup

E-mail: kontakt@nattelys.dk

PERSONDATAPOLITIK HOS NATTELYS

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Nattelys.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du √łnsker at k√łbe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemf√łre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr p√• indholdet i din indk√łbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Nattelys indsamler og behandler dine persondata, n√•r du foretager dig f√łlgende:

– Bes√łger vores hjemmeside

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på nattelys.dk er Nattelys, CVR:, Ringtoften 123, 3. th, 2740 Ballerup.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har k√łbt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekr√¶ftelse samt en leveringsbekr√¶ftelse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 3 år efter du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi s√¶lger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overf√łrer ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Simply, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser p√• vores hjemmeside vil blive opbevaret i Simply’s datacentre.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverand√łrer for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverand√łrer er databehandlere og behandler i visse tilf√¶lde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en r√¶kke rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om f√łlgende:

‚ÄĘ At f√• adgang til og f√• √¶ndret dine persondata

‚ÄĘ At f√• slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

√ėnsker du ikke l√¶ngere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begr√¶nse behandlingen af dine personoplysninger, kan du ogs√• sende os en anmodning herom til kontakt@nattelys.dk.